Čo sú továrenské nastavenia?
Vrátenie zariadenia do stavu, v akom bolo pri kúpe. Všetko v ňom sa vymaže.
Obnovenie továrenských (výrobných) nastavení zmaže fotky, kontakty, správy aj aplikácie.
Späť sa dá dostať len to, čo bolo v zálohe.
Robí sa pred predajom zariadenia alebo pri vážnych problémoch, a vždy až po zálohe.